Αυτό το βοδινό burger με D&L Andalouse Sauce είναι σκέτη απόλαυση! Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να το φτιάξεις! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον κιμά με τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε.
Τον πλάθουμε έτσι ώστε να γίνει μια μπάλα και έπειτα την πιέζουμε για να δημιουργήσουμε ένα δίσκο.
Σε ένα σχαροτήγανο ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις πάρει μια βράση βάζουμε το burger. Ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Στο ίδιο τηγάνι που έχουμε ψήσει το burger, ρίχνουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό. Προσθέτουμε το τυρί και το τραγανό μπέικον από πάνω από το burger.
Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε και το ψωμάκι στο τηγάνι μας
Για να σερβίρουμε, βάζουμε στο κάτω μέρος του ψωμιού την D&L Andalouse sauce. Προσθέτουμε από πάνω το μαρούλι και την ντομάτα και έπειτα το burger με το λιωμένο τυρί και το μπέικον.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον κιμά με τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε.
Τον πλάθουμε έτσι ώστε να γίνει μια μπάλα και έπειτα την πιέζουμε για να δημιουργήσουμε ένα δίσκο.
Σε ένα σχαροτήγανο ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις πάρει μια βράση βάζουμε το burger. Ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Στο ίδιο τηγάνι που έχουμε ψήσει το burger, ρίχνουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό. Προσθέτουμε το τυρί και το τραγανό μπέικον από πάνω από το burger.
Ταυτόχρονα ζεσταίνουμε και το ψωμάκι στο τηγάνι μας
Για να σερβίρουμε, βάζουμε στο κάτω μέρος του ψωμιού την D&L Andalouse sauce. Προσθέτουμε από πάνω το μαρούλι και την ντομάτα και έπειτα το burger με το λιωμένο τυρί και το μπέικον.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!