Αυτή η εξωτική σαλάτα με γαρίδες, μάνγκο και D&L Cocktail Sauce θα σε κάνει να ανυπομονείς για το μεσημεριανό σου! Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου το εγγυάται! Δες πιο κάτω πως να τη φτιάξεις!

Μαρινάρουμε τις γαρίδες σε ένα μικρό μπολ με το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Τις σοτάρουμε στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές για 2 λεπτά. Έπειτα τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Κόβουμε το αγγουράκι σε λεπτές φέτες και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το μαρούλι, τη ρόκα, τα cashew nuts, τις γαρίδες, το μάνγκο, το φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε λεπτές φέτες, το αβοκάντο κομμένο σε κύβους και το cocktail sauce.
Προσθέτουμε το αγγουράκι και τον φρέσκο κόλιανδρο.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Μαρινάρουμε τις γαρίδες σε ένα μικρό μπολ με το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Τις σοτάρουμε στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές για 2 λεπτά. Έπειτα τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Κόβουμε το αγγουράκι σε λεπτές φέτες και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το μαρούλι, τη ρόκα, τα cashew nuts, τις γαρίδες, το μάνγκο, το φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε λεπτές φέτες, το αβοκάντο κομμένο σε κύβους και το cocktail sauce.
Προσθέτουμε το αγγουράκι και τον φρέσκο κόλιανδρο.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!