Θες η διατροφή σου να μην χάσει το ενδιαφέρον της την περίοδο της νηστείας; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει νηστίσιμες μπάρες βρώμης με Familia Pure Granola και χουρμάδες 🥄 Απλά θα τις λατρέψεις! 😉

Χτυπάμε την γκρανόλα με τους χουρμάδες στο μπλέντερ για 30 δευτερόλεπτα.
Προσθέτουμε τα καρύδια, το κακάο, το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αδειάζουμε το μισό μείγμα σε ένα μικρό ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Πιέζουμε το μείγμα με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει λείο και προσθέτουμε τον φυστικοβούτυρο απλώνοντας σε όλη την επιφάνεια.
Στην συνέχεια αδειάζουμε το υπόλοιπο μείγμα ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και με την βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε στο μέγεθος του ταψιού.
Απλώνουμε το δεύτερο μείγμα πάνω στον φυστικοβούτυρο και ρίχνουμε διάσπαρτα ακόμη λίγη γκρανόλα.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 20-25 λεπτά. Κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Χτυπάμε την γκρανόλα με τους χουρμάδες στο μπλέντερ για 30 δευτερόλεπτα.
Προσθέτουμε τα καρύδια, το κακάο, το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αδειάζουμε το μισό μείγμα σε ένα μικρό ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Πιέζουμε το μείγμα με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει λείο και προσθέτουμε τον φυστικοβούτυρο απλώνοντας σε όλη την επιφάνεια.
Στην συνέχεια αδειάζουμε το υπόλοιπο μείγμα ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες και με την βοήθεια ενός πλάστη ανοίγουμε στο μέγεθος του ταψιού.
Απλώνουμε το δεύτερο μείγμα πάνω στον φυστικοβούτυρο και ρίχνουμε διάσπαρτα ακόμη λίγη γκρανόλα.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 20-25 λεπτά. Κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!