Νηστίσιμη μακαρονάδα με La Molisana Fettuccine Integrali, θαλασσινά, λαχανικά και τζίντζερ. Με αυτή τη συνταγή, θα αγαπήσεις σίγουρα την περίοδο της νηστείας 😉⁠ Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields4 Servings
Prep Time20 minsCook Time40 minsTotal Time1 hr

ΥΛΙΚΑ
 300 γρ. Fettuccine Integrali La Molisana
 300 γρ. μύδια
 120 γρ. λαβράκι
 100 γρ. κολοκυθάκια
 100 γρ. καρότο
 150 γρ. ντοματίνια
 4 ανθοί κολοκυθιάς
 20 γρ. φρέσκου τζίντζερ
 4 κουταλιές GAEA έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 1 σκελίδα σκόρδο
 Μαϊντανό
 Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Πλένουμε καλά τα μύδια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για περίπου 25 λεπτά σε κρύο αλατισμένο νερό.

2

Έπειτα, σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και τα μύδια και καλύπτουμε με το καπάκι.

3

Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.

4

‘Επειτα, βάζουμε τα ζυμαρικά μας σε μια κατσαρόλα με ζεστό αλατισμένο νερό και τα αφήνουμε να ψηθούν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, μέχρι να γίνουν Aldente.

5

Στη συνέχεια, ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας σε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε το καρότο κομμένο σε κύβους. Σοτάρουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα ντοματίνια και το ψιλοκομμένο τζίντζερ και ανακατεύουμε.

6

Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο λαβράκι και τον ζωμό από τα μύδια και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.

7

Αφού τα ζυμαρικά μας έχουν ψηθεί Aldente, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε μέσα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά για να δέσουν.

8

Προσθέτουμε τα λουλούδια κολοκυθιού κομμένα σε λωρίδες και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.

9

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 300 γρ. Fettuccine Integrali La Molisana
 300 γρ. μύδια
 120 γρ. λαβράκι
 100 γρ. κολοκυθάκια
 100 γρ. καρότο
 150 γρ. ντοματίνια
 4 ανθοί κολοκυθιάς
 20 γρ. φρέσκου τζίντζερ
 4 κουταλιές GAEA έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 1 σκελίδα σκόρδο
 Μαϊντανό
 Αλάτι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Πλένουμε καλά τα μύδια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για περίπου 25 λεπτά σε κρύο αλατισμένο νερό.

2

Έπειτα, σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και τα μύδια και καλύπτουμε με το καπάκι.

3

Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ανοίξουν τα μύδια.

4

‘Επειτα, βάζουμε τα ζυμαρικά μας σε μια κατσαρόλα με ζεστό αλατισμένο νερό και τα αφήνουμε να ψηθούν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία, μέχρι να γίνουν Aldente.

5

Στη συνέχεια, ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας σε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε το καρότο κομμένο σε κύβους. Σοτάρουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα ντοματίνια και το ψιλοκομμένο τζίντζερ και ανακατεύουμε.

6

Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο λαβράκι και τον ζωμό από τα μύδια και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.

7

Αφού τα ζυμαρικά μας έχουν ψηθεί Aldente, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε μέσα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά για να δέσουν.

8

Προσθέτουμε τα λουλούδια κολοκυθιού κομμένα σε λωρίδες και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.

9

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Νηστίσιμη μακαρονάδα με La Molisana Fettuccine Integrali, θαλασσινά, λαχανικά και τζίντζερ
(Visited 70 times, 1 visits today)