Εξαφανίζεται το παγωτό από το μπολ σου πριν καν το αντιληφθείς; Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να το φτιάξεις στο σπίτι με μαρμελάδα St.Dalfour φράουλα χωρίς γλουτένη και πρόσθετη ζάχαρη! Δες πιο κάτω τα υλικά!

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ με μίξερ χειρός μέχρι να σφίξει.
Με μία σπάτουλα ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα, το αλάτι, τη βανίλια και την μαρμελάδα. Κάνουμε απαλές κινήσεις για να μην χάσουμε το αφράτο στοιχείο της κρέμας.
Τέλος, προσθέτουμε τα σοκολατάκια και ανακατεύουμε με την σπάτουλα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.
Σερβίρουμε με έξτρα μαρμελάδα από πάνω και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ με μίξερ χειρός μέχρι να σφίξει.
Με μία σπάτουλα ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα, το αλάτι, τη βανίλια και την μαρμελάδα. Κάνουμε απαλές κινήσεις για να μην χάσουμε το αφράτο στοιχείο της κρέμας.
Τέλος, προσθέτουμε τα σοκολατάκια και ανακατεύουμε με την σπάτουλα.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.
Σερβίρουμε με έξτρα μαρμελάδα από πάνω και απολαμβάνουμε!