Για φαντάσου να είχες μπροστά σου ένα μπολ με σπιτικό παγωτό φυστίκι με μέλι Τζιβέρτι μόνο για σένα… Σου άρεσε η ιδέα; 😉 Δες πιο κάτω πως να το φτιάξεις!

Βάζουμε στο μπλέντερ τα φυστίκια και τη ζάχαρη και τα κτυπάμε μέχρι να πάρουν μορφή σκόνης.
Έπειτα, ρίχνουμε μέσα στο μπλέντερ το κορν φλάουρ και 1 κ.σ. από το γάλα και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
Στη συνέχεια, βάζουμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε μέσα το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύουμε.
Μόλις το γάλα έρθει σε βρασμό, ρίχνουμε μέσα το μείγμα από τα φιστίκια και ανακατεύουμε καλά.
Όταν το μείγμα έρθει ξανά σε βρασμό, σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Στη συνέχεια, κατεβάζουμε το μείγμα από τη φωτιά, ρίχνουμε το ανθόνερο, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο στην κατάψυξη για 4 ώρες.
Πριν το σερβίρισμα, το βγάζουμε από την κατάψυξη για 20 λεπτά και πασπαλίζουμε με φιστίκια και μέλι Τζιβέρτι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Βάζουμε στο μπλέντερ τα φυστίκια και τη ζάχαρη και τα κτυπάμε μέχρι να πάρουν μορφή σκόνης.
Έπειτα, ρίχνουμε μέσα στο μπλέντερ το κορν φλάουρ και 1 κ.σ. από το γάλα και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
Στη συνέχεια, βάζουμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε μέσα το υπόλοιπο γάλα και ανακατεύουμε.
Μόλις το γάλα έρθει σε βρασμό, ρίχνουμε μέσα το μείγμα από τα φιστίκια και ανακατεύουμε καλά.
Όταν το μείγμα έρθει ξανά σε βρασμό, σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Στη συνέχεια, κατεβάζουμε το μείγμα από τη φωτιά, ρίχνουμε το ανθόνερο, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο στην κατάψυξη για 4 ώρες.
Πριν το σερβίρισμα, το βγάζουμε από την κατάψυξη για 20 λεπτά και πασπαλίζουμε με φιστίκια και μέλι Τζιβέρτι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!