CategoryDifficultyBeginner

Δεν είσαι πρωινός τύπος; Αυτό το πρωινό μπολ με TABASCO Sauce και μέλι Τζιβέρτι υπόσχεται να σε ξυπνήσει για... τα καλά 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Yields4 Servings
Prep Time15 minsCook Time15 minsTotal Time30 mins

ΥΛΙΚΑ
Για τη σάλτσα:
 ¾ του φλιτζανιού φρέσκο κόλιαντρο
 1 σκελίδα σκόρδο
 2 κ.σ. χυμό λάιμ
 ¼ του φλιτζανιού GAEA εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
 2 κ.γ. μέλι Τζιβέρτι
Για το μπολ:
 1 φλιτζάνι καπνιστό ζαμπόν σε κύβους
 2 φλιτζάνια κινόα, μαγειρεμένα
 1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
 1 φλιτζάνι φρέσκο σπανάκι
 1 φλιτζάνι ντοματίνια ψητά, κομμένα στη μέση
 2 αυγά βρασμένα
 1 κ.γ. TABASCO® Original Red Sauce

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε σε ένα μικρό μπολ τον σκόρδο, τον κόλιαντρο, τον χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο και το μέλι Τζιβέρτι και ανακατεύουμε μέχρι να συνδυαστούν. Αφήνουμε τη σάλτσα μας στην άκρη.

2

Τοποθετούμε στο μπολ του πρωινού μας 1 φλιτζάνι κινόα και λίγη από την σάλτσα μας.

3

Έπειτα προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ζαμπόν, το αβοκάντο, τα ντοματίνια, το σπανάκι και τα ήδη βρασμένα αυγά κομμένα στη μέση.

4

Γαρνίρουμε με TABASCO® Original Red Sauce.

5

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
Για τη σάλτσα:
 ¾ του φλιτζανιού φρέσκο κόλιαντρο
 1 σκελίδα σκόρδο
 2 κ.σ. χυμό λάιμ
 ¼ του φλιτζανιού GAEA εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
 2 κ.γ. μέλι Τζιβέρτι
Για το μπολ:
 1 φλιτζάνι καπνιστό ζαμπόν σε κύβους
 2 φλιτζάνια κινόα, μαγειρεμένα
 1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε φέτες
 1 φλιτζάνι φρέσκο σπανάκι
 1 φλιτζάνι ντοματίνια ψητά, κομμένα στη μέση
 2 αυγά βρασμένα
 1 κ.γ. TABASCO® Original Red Sauce

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε σε ένα μικρό μπολ τον σκόρδο, τον κόλιαντρο, τον χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο και το μέλι Τζιβέρτι και ανακατεύουμε μέχρι να συνδυαστούν. Αφήνουμε τη σάλτσα μας στην άκρη.

2

Τοποθετούμε στο μπολ του πρωινού μας 1 φλιτζάνι κινόα και λίγη από την σάλτσα μας.

3

Έπειτα προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ζαμπόν, το αβοκάντο, τα ντοματίνια, το σπανάκι και τα ήδη βρασμένα αυγά κομμένα στη μέση.

4

Γαρνίρουμε με TABASCO® Original Red Sauce.

5

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Πρωινό μπολ με αυγά, αβοκάντο και κινόα, συνοδευμένο με TABASCO Sauce και μέλι Τζιβέρτι
(Visited 101 times, 1 visits today)