Δεν είσαι πρωινός τύπος; Αυτό το πρωινό μπολ με TABASCO Sauce και μέλι Τζιβέρτι υπόσχεται να σε ξυπνήσει για... τα καλά 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Βάζουμε σε ένα μικρό μπολ τον σκόρδο, τον κόλιαντρο, τον χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο και το μέλι Τζιβέρτι και ανακατεύουμε μέχρι να συνδυαστούν. Αφήνουμε τη σάλτσα μας στην άκρη.
Τοποθετούμε στο μπολ του πρωινού μας 1 φλιτζάνι κινόα και λίγη από την σάλτσα μας.
Έπειτα προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ζαμπόν, το αβοκάντο, τα ντοματίνια, το σπανάκι και τα ήδη βρασμένα αυγά κομμένα στη μέση.
Γαρνίρουμε με TABASCO® Original Red Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Βάζουμε σε ένα μικρό μπολ τον σκόρδο, τον κόλιαντρο, τον χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο και το μέλι Τζιβέρτι και ανακατεύουμε μέχρι να συνδυαστούν. Αφήνουμε τη σάλτσα μας στην άκρη.
Τοποθετούμε στο μπολ του πρωινού μας 1 φλιτζάνι κινόα και λίγη από την σάλτσα μας.
Έπειτα προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ζαμπόν, το αβοκάντο, τα ντοματίνια, το σπανάκι και τα ήδη βρασμένα αυγά κομμένα στη μέση.
Γαρνίρουμε με TABASCO® Original Red Sauce.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!