Είσαι λάτρης του ριζότο; 🍴 Αυτή η vegetarian συνταγή του σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη με κολοκύθα και μαύρο ρύζι ολικής άλεσης Riso Gallo Rustico είναι full θρεπτική και θα σε κάνει να ανυπομονείς για την επόμενη μπουκιά! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το ρύζι.
Προσθέτουμε μια σκελίδα σκόρδο, τον ζωμό και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
Ρίχνουμε το κατσικίσιο τυρί στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και προσθέτουμε την κολοκύθα.
Γαρνίρουμε με επιπλέον κατσικίσιο τυρί και τον μαϊντανό.
Ingredients
Directions
Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το ρύζι.
Προσθέτουμε μια σκελίδα σκόρδο, τον ζωμό και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
Ρίχνουμε το κατσικίσιο τυρί στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και προσθέτουμε την κολοκύθα.
Γαρνίρουμε με επιπλέον κατσικίσιο τυρί και τον μαϊντανό.