ΚατηγορίαΔυσκολίαBeginner

Είσαι λάτρης του ριζότο; 🍴 Αυτή η vegetarian συνταγή του σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη με κολοκύθα και μαύρο ρύζι ολικής άλεσης Riso Gallo Rustico είναι full θρεπτική και θα σε κάνει να ανυπομονείς για την επόμενη μπουκιά! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σερβίρει2 Μερίδες
Προετοιμασία15 λεπτάΨήσιμο25 λεπτάΣυνολικός40 λεπτά

ΥΛΙΚΑ
 350 γρ. Riso Gallo Rustico Venere
 200 γρ. βρασμένη κολοκύθα
 100 γρ. κατσικίσιο τυρί
 1 σκ. σκόρδο
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 1,50 λίτρο ζωμό λαχανικών
 150 γρ. μανιτάρια
 Πάπρικα
 Φρέσκο μαϊντανό για το σερβίρισμα
 Αλάτι
 Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

2

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το ρύζι.

3

Προσθέτουμε μια σκελίδα σκόρδο, τον ζωμό και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.

4

Ρίχνουμε το κατσικίσιο τυρί στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

5

Σερβίρουμε και προσθέτουμε την κολοκύθα.

6

Γαρνίρουμε με επιπλέον κατσικίσιο τυρί και τον μαϊντανό.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 350 γρ. Riso Gallo Rustico Venere
 200 γρ. βρασμένη κολοκύθα
 100 γρ. κατσικίσιο τυρί
 1 σκ. σκόρδο
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 1,50 λίτρο ζωμό λαχανικών
 150 γρ. μανιτάρια
 Πάπρικα
 Φρέσκο μαϊντανό για το σερβίρισμα
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

2

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το ρύζι.

3

Προσθέτουμε μια σκελίδα σκόρδο, τον ζωμό και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.

4

Ρίχνουμε το κατσικίσιο τυρί στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

5

Σερβίρουμε και προσθέτουμε την κολοκύθα.

6

Γαρνίρουμε με επιπλέον κατσικίσιο τυρί και τον μαϊντανό.

Ριζότο κολοκύθας με Riso Gallo Rustico και κατσικίσιο τυρί από τον σεφ Βαγγέλη Μωραϊτη
(Visited 45 times, 1 visits today)