Honey mustard chicken salad με μέλι Τζιβέρτι 🥗🍯 Το πιο ελαφρύ, πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο για το αυριανό lunch break σου 😉 Τι περιμένεις; Τρέξε να το φτιάξεις! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να ζεσταθεί καλά.
Παράλληλα κόβουμε το κοτόπουλο σε σχήμα πεταλούδας και μετά σε μέτριες λωρίδες.
Αλατοπιπερώνουμε και πανάρουμε το κοτόπουλο μας ξεκινώντας από τα αυγά, αμέσως μετά με το αλεύρι και τέλος με την τριμμένη φριγανιά.
Το τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά και στην συνέχεια το αφαιρούμε από το τηγάνι και το βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Για τη σαλάτα κόβουμε σε λεπτές φέτες το μαρούλι και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Έπειτα, κόβουμε το ρεπανάκι και το μάνγκο σε λεπτές φέτες και τις προσθέτουμε στο ίδιο μπολ.
Για το dressing ανακατεύουμε την μαγιονέζα με την μουστάρδα και το μέλι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε το dressing στη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τη σαλάτα πάνω από το παναρισμένο κοτόπουλο και γαρνίρουμε με λευκό σουσάμι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το λάδι και αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να ζεσταθεί καλά.
Παράλληλα κόβουμε το κοτόπουλο σε σχήμα πεταλούδας και μετά σε μέτριες λωρίδες.
Αλατοπιπερώνουμε και πανάρουμε το κοτόπουλο μας ξεκινώντας από τα αυγά, αμέσως μετά με το αλεύρι και τέλος με την τριμμένη φριγανιά.
Το τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά και στην συνέχεια το αφαιρούμε από το τηγάνι και το βάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.
Για τη σαλάτα κόβουμε σε λεπτές φέτες το μαρούλι και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Έπειτα, κόβουμε το ρεπανάκι και το μάνγκο σε λεπτές φέτες και τις προσθέτουμε στο ίδιο μπολ.
Για το dressing ανακατεύουμε την μαγιονέζα με την μουστάρδα και το μέλι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε το dressing στη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τη σαλάτα πάνω από το παναρισμένο κοτόπουλο και γαρνίρουμε με λευκό σουσάμι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!