Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει την πιο καλοκαιρινή και δροσιστική σαλάτα με παντζάρι και μέλι Τζιβέρτι 🥗 Η πιο εύκολη και σούπερ νόστιμη επιλογή για το lunch break σου! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μέτριο μπολ προσθέτουμε τα παντζάρια, το μήλο, το σέλινο, τα φύλλα δυόσμου, τον άνηθο, το φρέσκο κρεμμύδι και τα καρύδια.
Σε ένα δεύτερο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, το μέλι, ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Χτυπάμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το dressing στο μπολ με τα παντζάρια και ανακατεύουμε. Έπειτα στο μπολ ρίχνουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε στο πιάτο και γαρνίρουμε με φύλλα άνηθο, δυόσμο, φρέσκο κρεμμύδι, και πορτοκάλι.
Ingredients
Directions
Σε μέτριο μπολ προσθέτουμε τα παντζάρια, το μήλο, το σέλινο, τα φύλλα δυόσμου, τον άνηθο, το φρέσκο κρεμμύδι και τα καρύδια.
Σε ένα δεύτερο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι, το μέλι, ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Χτυπάμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε το dressing στο μπολ με τα παντζάρια και ανακατεύουμε. Έπειτα στο μπολ ρίχνουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε στο πιάτο και γαρνίρουμε με φύλλα άνηθο, δυόσμο, φρέσκο κρεμμύδι, και πορτοκάλι.