Σκέφτεσαι πως να πετύχεις το πιο νόστιμο φιλέτο μπαρμπούνι; 🍽 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου δείχνει πως να το φτιάξεις με ελαιόλαδο Ελιοχώρι και σαλάτα αρωματικών! Κάπως έτσι η γεύση του απλά θα απογειωθεί! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και βάζουμε λίγο αλεύρι στην επιφάνεια του ψαριού.
Βάζουμε το ψάρι στο τηγάνι και το σοτάρουμε για 10 λεπτά.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ξύδι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε το ψάρι μας πάνω από την σαλάτα.
Ingredients
Directions
Ζεσταίνουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και βάζουμε λίγο αλεύρι στην επιφάνεια του ψαριού.
Βάζουμε το ψάρι στο τηγάνι και το σοτάρουμε για 10 λεπτά.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ξύδι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε το ψάρι μας πάνω από την σαλάτα.