CategoryDifficultyBeginner

Τι κάνει αυτές τις φτερούγες κοτόπουλου τόσο λαχταριστές; Το μέλι Τζιβέρτι και η D&L μουστάρδα έχουν την απάντηση 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields5 Servings
Prep Time10 minsCook Time25 minsTotal Time35 mins

ΥΛΙΚΑ
 24 φτερούγες κοτόπουλου
Για τη μαρινάδα:
 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
 4 κ.σ. D&L μουστάρδα
 3 κ.σ. μέλι Τζιβέρτι
 2 κ.γ. ρίγανη
 1 κ.γ. πάπρικα
 50 ml ελαιόλαδο
 Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.

2

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.

3

Βάζουμε τις φτερούγες κοτόπουλου μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να καλυφθούν με σάλτσα από όλες τις πλευρές.

4

Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τις φτερούγες στο ψυγείο για 1 ώρα, να μαριναριστούν.

5

Απλώνουμε τις φτερούγες μαζί με τη μαρινάδα σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 20 - 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 24 φτερούγες κοτόπουλου
Για τη μαρινάδα:
 2 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
 4 κ.σ. D&L μουστάρδα
 3 κ.σ. μέλι Τζιβέρτι
 2 κ.γ. ρίγανη
 1 κ.γ. πάπρικα
 50 ml ελαιόλαδο
 Αλάτι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.

2

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.

3

Βάζουμε τις φτερούγες κοτόπουλου μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να καλυφθούν με σάλτσα από όλες τις πλευρές.

4

Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τις φτερούγες στο ψυγείο για 1 ώρα, να μαριναριστούν.

5

Απλώνουμε τις φτερούγες μαζί με τη μαρινάδα σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 20 - 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Φτερούγες κοτόπουλου με μέλι Τζιβέρτι και D&L μουστάρδα
(Visited 640 times, 1 visits today)