Τι κάνει αυτές τις φτερούγες κοτόπουλου τόσο λαχταριστές; Το μέλι Τζιβέρτι και η D&L μουστάρδα έχουν την απάντηση 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.
Βάζουμε τις φτερούγες κοτόπουλου μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να καλυφθούν με σάλτσα από όλες τις πλευρές.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τις φτερούγες στο ψυγείο για 1 ώρα, να μαριναριστούν.
Απλώνουμε τις φτερούγες μαζί με τη μαρινάδα σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 20 - 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.
Βάζουμε τις φτερούγες κοτόπουλου μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να καλυφθούν με σάλτσα από όλες τις πλευρές.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τις φτερούγες στο ψυγείο για 1 ώρα, να μαριναριστούν.
Απλώνουμε τις φτερούγες μαζί με τη μαρινάδα σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 20 - 25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!