Ψάχνεις συνταγή που να μην της λείπει τίποτα; Αυτές οι ζουμερές φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσες D&L για συνοδευτικό, έχουν...όλο το πακέτο 😉 Δες πιο κάτω πως να τις φτιάξεις!

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το μέλι, τη μουστάρδα, το κάρι, την κέτσαπ και το ελαιόλαδο.
Βάζουμε τις φτερούγες σε ένα ρηχό ταψί και τις αλείφουμε με το μείγμα.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τις φτερούγες στο φούρνο για περίπου 35-40 λεπτά.
Τις βγάζουμε από το φούρνο και συνοδεύουμε με D&L μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το μέλι, τη μουστάρδα, το κάρι, την κέτσαπ και το ελαιόλαδο.
Βάζουμε τις φτερούγες σε ένα ρηχό ταψί και τις αλείφουμε με το μείγμα.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τις φτερούγες στο φούρνο για περίπου 35-40 λεπτά.
Τις βγάζουμε από το φούρνο και συνοδεύουμε με D&L μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!