Ανυπομονείς για τη ζέστη του καλοκαιριού; Αυτά τα χοιρινά παϊδάκια με TABASCO® Sauce, μέλι Τζιβέρτι και Hengstenberg τουρσί θα κάνουν το θερμόμετρο σου να χτυπήσει... κόκκινο! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 250 βαθμούς Κελσίου.
Καρυκεύουμε τα παϊδάκια με αλάτι, πάπρικα και μαύρο πιπέρι και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν σε ένα ταψί για 20 λεπτά.
Αφού ξεκουραστούν, βάζουμε το ταψί στην υψηλότερη σχάρα στο φούρνο μας, ψήνουμε για 5 λεπτά τη κάθε πλευρά τους μέχρι να ροδίσουν και τα αφαιρούμε από το φούρνο.
Έπειτα, παίρνουμε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε τα παϊδάκια στην κορυφή. Ρίχνουμε μπύρα, μέλι και TABASCO® Original Red Sauce απευθείας πάνω από τα παϊδάκια και τυλίγουμε το αλουμινόχαρτο για να καλύψει πλήρως τα παϊδάκια.
Τοποθετούμε τα παϊδάκια στο ταψί και τα αφήνουμε στον φούρνο να ψηθούν για 1 ώρα.
Έπειτα, αφαιρούμε τα παϊδάκια από το φούρνο. Τα βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο, απομακρύνουμε το λίπος και τα τοποθετούμε σε ένα θερμομονωτικό μπολ για να παραμείνουν ζεστά.
Αφαιρούμε τα αγγουράκια τουρσί από το βαζάκι τους και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα αγγουράκια τουρσί, λίγες σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce και την καστανή ζάχαρη.
Προσθέτουμε ακόμα λίγες σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce πάνω από τα παϊδάκια μας και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 250 βαθμούς Κελσίου.
Καρυκεύουμε τα παϊδάκια με αλάτι, πάπρικα και μαύρο πιπέρι και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν σε ένα ταψί για 20 λεπτά.
Αφού ξεκουραστούν, βάζουμε το ταψί στην υψηλότερη σχάρα στο φούρνο μας, ψήνουμε για 5 λεπτά τη κάθε πλευρά τους μέχρι να ροδίσουν και τα αφαιρούμε από το φούρνο.
Έπειτα, παίρνουμε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε τα παϊδάκια στην κορυφή. Ρίχνουμε μπύρα, μέλι και TABASCO® Original Red Sauce απευθείας πάνω από τα παϊδάκια και τυλίγουμε το αλουμινόχαρτο για να καλύψει πλήρως τα παϊδάκια.
Τοποθετούμε τα παϊδάκια στο ταψί και τα αφήνουμε στον φούρνο να ψηθούν για 1 ώρα.
Έπειτα, αφαιρούμε τα παϊδάκια από το φούρνο. Τα βγάζουμε από το αλουμινόχαρτο, απομακρύνουμε το λίπος και τα τοποθετούμε σε ένα θερμομονωτικό μπολ για να παραμείνουν ζεστά.
Αφαιρούμε τα αγγουράκια τουρσί από το βαζάκι τους και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα αγγουράκια τουρσί, λίγες σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce και την καστανή ζάχαρη.
Προσθέτουμε ακόμα λίγες σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce πάνω από τα παϊδάκια μας και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.