Με το Sacla Nduja Pesto μπορείς να κάνεις...θαύματα! 😉 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει αλμυρό κέικ με μανούρι, δυόσμο και Sacla Nduja Pesto και σου το αποδεικνύει, μέσα σε λίγα απλά βήματα! Θες να το φτιάξεις κι εσύ; Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το ηλιέλαιο, το γάλα και το Sacla Nduja Pesto. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.
Έπειτα, προσθέτουμε τα μυρωδικά, το μανούρι, το αλεύρι, το baking powder και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 170 βαθμούς.
Ετοιμάζουμε την φόρμα μας προσθέτοντας λίγο ηλιέλαιο και λίγο αλεύρι.
Βάζουμε το μείγμα στην φόρμα και από πάνω προσθέτουμε σουσάμι.
Ψήνουμε για 45 λεπτά.
Βγάζουμε το κέικ από τον φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το ηλιέλαιο, το γάλα και το Sacla Nduja Pesto. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί.
Έπειτα, προσθέτουμε τα μυρωδικά, το μανούρι, το αλεύρι, το baking powder και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 170 βαθμούς.
Ετοιμάζουμε την φόρμα μας προσθέτοντας λίγο ηλιέλαιο και λίγο αλεύρι.
Βάζουμε το μείγμα στην φόρμα και από πάνω προσθέτουμε σουσάμι.
Ψήνουμε για 45 λεπτά.
Βγάζουμε το κέικ από τον φούρνο, το αφήνουμε να κρυώσει, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.