Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει αλμυρό κέικ με ελιές και λιαστές ντομάτες GAEA! 🍅 Το πιο λαχταριστό και απολαυστικό κέικ για τα απογεύματα της νηστείας 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder.
Προσθέτουμε το αραβοσιτέλαιο, το ελαιόλαδο, την αεριούχα πορτοκαλάδα και ζυμώνουμε.
Προσθέτουμε τις ελιές, τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι, τις λιαστές ντομάτες, το δυόσμο και ζυμώνουμε ξανά.
Μεταφέρουμε την ζύμη μας σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 175 βαθμούς περίπου για 60 λεπτά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το baking powder.
Προσθέτουμε το αραβοσιτέλαιο, το ελαιόλαδο, την αεριούχα πορτοκαλάδα και ζυμώνουμε.
Προσθέτουμε τις ελιές, τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι, τις λιαστές ντομάτες, το δυόσμο και ζυμώνουμε ξανά.
Μεταφέρουμε την ζύμη μας σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στους 175 βαθμούς περίπου για 60 λεπτά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!