Αθηναϊκή σαλάτα με ψάρι, πορτοκάλι και D&L Tartare Sauce από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή! 🥗 Ένα είναι το σίγουρο! Αυτή η συνταγή θα πάει το μεσημεριανό σου σε άλλο επίπεδο! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι μας και το ψήνουμε στον ατμό για 5 λεπτά.
Το αφαιρούμε από τον ατμό και το λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε καλά όλα μας τα υλικά εκτός από το πορτοκάλι.
Σερβίρουμε την σαλάτα μας και διακοσμούμε το πιάτο μας με φέτες από πορτοκάλι.
Ingredients
Directions
Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι μας και το ψήνουμε στον ατμό για 5 λεπτά.
Το αφαιρούμε από τον ατμό και το λιώνουμε με ένα πιρούνι.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε καλά όλα μας τα υλικά εκτός από το πορτοκάλι.
Σερβίρουμε την σαλάτα μας και διακοσμούμε το πιάτο μας με φέτες από πορτοκάλι.