CategoryDifficultyBeginner

Brunching...παραδοσιακά 🍳 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει αυγοφέτες με χαλούμι και λουκάνικα Meica 🍴 Ετοιμάσου να φτιάξεις το πιο λαχταριστό και απολαυστικό πρωινό που έχεις δοκιμάσει ever! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time20 minsCook Time5 minsTotal Time25 mins

ΥΛΙΚΑ
 2 λουκάνικα Meica Deutschlander
 2 χοντρές φέτες ψωμί
 2 αυγά
 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
 1 σφηνάκι γάλα
 4 φέτες χαλούμι
 Λίγο σχοινόπρασο
 Λίγο βούτυρο
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Μέλι Τζιβέρτι (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά τα αυγά με την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα και το σχοινόπρασο.

2

Βάζουμε βούτυρο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί.

3

Βουτάμε το ψωμί μας στα αυγά και το βάζουμε να ψηθεί.

4

Σ’ ένα άλλο τηγάνι ψήνουμε το χαλούμι και το λουκάνικο μας.

5

Μόλις ροδοκοκκινίσουν οι αυγοφέτες, τις αφαιρούμε και σερβίρουμε με το χαλούμι, το λουκάνικο και μπόλικο μέλι.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 2 λουκάνικα Meica Deutschlander
 2 χοντρές φέτες ψωμί
 2 αυγά
 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
 1 σφηνάκι γάλα
 4 φέτες χαλούμι
 Λίγο σχοινόπρασο
 Λίγο βούτυρο
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Μέλι Τζιβέρτι (προαιρετικά)

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά τα αυγά με την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα και το σχοινόπρασο.

2

Βάζουμε βούτυρο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί.

3

Βουτάμε το ψωμί μας στα αυγά και το βάζουμε να ψηθεί.

4

Σ’ ένα άλλο τηγάνι ψήνουμε το χαλούμι και το λουκάνικο μας.

5

Μόλις ροδοκοκκινίσουν οι αυγοφέτες, τις αφαιρούμε και σερβίρουμε με το χαλούμι, το λουκάνικο και μπόλικο μέλι.

Αυγοφέτες με χαλούμι και λουκάνικα Meica Deutschlander από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 58 times, 1 visits today)