Brunching...παραδοσιακά 🍳 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει αυγοφέτες με χαλούμι και λουκάνικα Meica 🍴 Ετοιμάσου να φτιάξεις το πιο λαχταριστό και απολαυστικό πρωινό που έχεις δοκιμάσει ever! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά τα αυγά με την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα και το σχοινόπρασο.
Βάζουμε βούτυρο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
Βουτάμε το ψωμί μας στα αυγά και το βάζουμε να ψηθεί.
Σ’ ένα άλλο τηγάνι ψήνουμε το χαλούμι και το λουκάνικο μας.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν οι αυγοφέτες, τις αφαιρούμε και σερβίρουμε με το χαλούμι, το λουκάνικο και μπόλικο μέλι.
Ingredients
Directions
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε καλά τα αυγά με την παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα και το σχοινόπρασο.
Βάζουμε βούτυρο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
Βουτάμε το ψωμί μας στα αυγά και το βάζουμε να ψηθεί.
Σ’ ένα άλλο τηγάνι ψήνουμε το χαλούμι και το λουκάνικο μας.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν οι αυγοφέτες, τις αφαιρούμε και σερβίρουμε με το χαλούμι, το λουκάνικο και μπόλικο μέλι.