Brunch idea 🍳 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να φτιάξεις αβοκάντο spread με TABASCO® Sriracha Sauce αλλά και πως να πετύχεις το τέλειο ψήσιμο στα αυγά ποσέ σου! 🥑 Μην χάνεις χρόνο! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Για το αβοκάντο spread, χτυπάμε σε μπολ με σύρμα το αβοκάντο, το χυμό απο μισό λάιμ, το ελαιόλαδο, το TABASCO® Sriracha Sauce, το αλάτι και το πιπέρι.
Σε μέτριο κατσαρολάκι βάζουμε νερό μέχρι τη μέση, προσθέτουμε το λευκό ξύδι και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Αφού ζεσταθεί χαμηλώνουμε τη φωτιά, σπάζουμε τα αυγά και ψήνουμε για 2-3 λεπτά.
Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Κόβουμε το φραντζολάκι σε λωρίδες, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με ρίγανη και βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 5 λεπτά.
Για το σερβίρισμα, αρχικά απλώνουμε 1 γεμάτη κουταλιά από το αβοκάντο στο πιάτο μας. Έπειτα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα σε μπολ και απλώνουμε τη σαλάτα κυκλικά στο πιάτο μας.
Στη μέση του πιάτου βάζουμε τα αυγά ποσέ και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε με το ψωμάκι μας.
Ingredients
Directions
Για το αβοκάντο spread, χτυπάμε σε μπολ με σύρμα το αβοκάντο, το χυμό απο μισό λάιμ, το ελαιόλαδο, το TABASCO® Sriracha Sauce, το αλάτι και το πιπέρι.
Σε μέτριο κατσαρολάκι βάζουμε νερό μέχρι τη μέση, προσθέτουμε το λευκό ξύδι και βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Αφού ζεσταθεί χαμηλώνουμε τη φωτιά, σπάζουμε τα αυγά και ψήνουμε για 2-3 λεπτά.
Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Κόβουμε το φραντζολάκι σε λωρίδες, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με ρίγανη και βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 5 λεπτά.
Για το σερβίρισμα, αρχικά απλώνουμε 1 γεμάτη κουταλιά από το αβοκάντο στο πιάτο μας. Έπειτα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα σε μπολ και απλώνουμε τη σαλάτα κυκλικά στο πιάτο μας.
Στη μέση του πιάτου βάζουμε τα αυγά ποσέ και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε με το ψωμάκι μας.