CategoryDifficultyBeginner

Αυγά ποσέ + καπνιστός σολομός + TABASCO® Sriracha Sauce 🌶 Αυτός ο συνδυασμός θα σε ξυπνήσει για...τα καλά 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time15 minsCook Time6 minsTotal Time21 mins

ΥΛΙΚΑ
 9 κ.σ. ξίδι, λευκό
 4 κομμάτια ψωμί
 1 κ.γ. κόκκους πιπεριού
 1 φύλλο δάφνης
 1 κ.σ. αλάτι, ψιλό
 4 αυγά
 1 αβοκάντο
 Καπνιστό σολομό
 TABASCO Sriracha Sauce

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μία κατσαρόλα με νερό, ρίχνουμε το ξίδι, το πιπέρι, το φύλλο δάφνης και το αλάτι.

2

Σε ένα μπολ ρίχνουμε 5 κ.σ. λευκό ξίδι και σπάμε μέσα τα αυγά. Αφήνουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να πιάσουν μία κρούστα τα αυγά

3

Με το σύρμα χειρός ανακατεύουμε το νερό που σιγοβράζει στην κατσαρόλα δημιουργώντας μια μικρή τρύπα στο εσωτερικό της.

4

Ρίχνουμε προσεχτικά ένα ένα τα αυγά μέσα και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.

5

Όταν είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε με την τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε μπολ με παγωμένο νερό.

6

Αφήνουμε στην άκρη τα αυγά μας, σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν.

7

Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το λιώνουμε σε ένα μπολ.

8

Τοποθετούμε το αβοκάντο πάνω στις φέτες ψωμιού, έπειτα τον καπνιστό σολομό και από πάνω τα αυγά ποσέ.

9

Προσθέτουμε πιπέρι και λίγες σταγόνες TABASCO Sriracha Sauce.

10

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 9 κ.σ. ξίδι, λευκό
 4 κομμάτια ψωμί
 1 κ.γ. κόκκους πιπεριού
 1 φύλλο δάφνης
 1 κ.σ. αλάτι, ψιλό
 4 αυγά
 1 αβοκάντο
 Καπνιστό σολομό
 TABASCO Sriracha Sauce

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μία κατσαρόλα με νερό, ρίχνουμε το ξίδι, το πιπέρι, το φύλλο δάφνης και το αλάτι.

2

Σε ένα μπολ ρίχνουμε 5 κ.σ. λευκό ξίδι και σπάμε μέσα τα αυγά. Αφήνουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να πιάσουν μία κρούστα τα αυγά

3

Με το σύρμα χειρός ανακατεύουμε το νερό που σιγοβράζει στην κατσαρόλα δημιουργώντας μια μικρή τρύπα στο εσωτερικό της.

4

Ρίχνουμε προσεχτικά ένα ένα τα αυγά μέσα και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.

5

Όταν είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε με την τρυπητή κουτάλα και τα βάζουμε σε μπολ με παγωμένο νερό.

6

Αφήνουμε στην άκρη τα αυγά μας, σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν.

7

Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το λιώνουμε σε ένα μπολ.

8

Τοποθετούμε το αβοκάντο πάνω στις φέτες ψωμιού, έπειτα τον καπνιστό σολομό και από πάνω τα αυγά ποσέ.

9

Προσθέτουμε πιπέρι και λίγες σταγόνες TABASCO Sriracha Sauce.

10

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Brunch με αυγά ποσέ, καπνιστό σολομό και TABASCO Sriracha Sauce
(Visited 203 times, 1 visits today)