Brunch με Γερμανικά λουκάνικα Meica, πατάτες και αυγό 🍳 Κάπως έτσι ένα απλό πρωινό μετατρέπετε σε...ιεροτελεστία! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κύβους ½-1 εκ.
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι που έχουμε κάψει σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πατάτες για περίπου 20 λεπτά.
Αλατίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και σοτάρουμε για άλλα 5-10 λεπτά.
Tέλος, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε και αυτά.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε μέσα το αβγό και το τυρί. Αφήνουμε σκεπασμένο το σκεύος, μέχρι να ψηθούν τα αβγό και να λιώσει το τυρί. Έπειτα προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κύβους ½-1 εκ.
Βάζουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι που έχουμε κάψει σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πατάτες για περίπου 20 λεπτά.
Αλατίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τα λουκάνικα και σοτάρουμε για άλλα 5-10 λεπτά.
Tέλος, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε και αυτά.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε μέσα το αβγό και το τυρί. Αφήνουμε σκεπασμένο το σκεύος, μέχρι να ψηθούν τα αβγό και να λιώσει το τυρί. Έπειτα προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και απολαμβάνουμε!