CategoryDifficultyBeginner

Ζουμερό burger γαλοπούλας με γραβιέρα Κρήτης, γιαούρτι με pesto rosso & Hengstenberg αγγουράκια τουρσί 🍔 Μια έκρηξη απόλαυσης σε κάθε δάγκωμα!
Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields2 Servings
Prep Time8 minsCook Time12 minsTotal Time20 mins

ΥΛΙΚΑ
Για το Burger:
 200 κιμά γαλοπούλας
 1 μουστάρδα με σπόρους
 1 αυγό
 αλάτι
  πιπέρι
 πάπρικα γλυκιά
 1 κόκκινο πέστο
 3 καπήρα αλεσμένη
 1 ψωμάκι για burger ολικής άλεσης
 1 ντομάτα σε φέτες
 γραβιέρα Κρήτης
 λίγη ρόκα
 Hengstenberg αγγουράκια τουρσί
Για την σάλτσα:
 2 γιαούρτι
 1 κόκκινο πέστο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.

2

Πλάθουμε τα μπιφτέκια και ψήνουμε στο τηγάνι ή στο φούρνο.

3

Προσθέτουμε τη γραβιέρα από πάνω και αφήνουμε να λιώσει για περίπου 1 λεπτό.

4

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κόκκινο πέστο.

5

Στο ψωμάκι για burger, βάζουμε το γιαούρτι, το μπιφτέκι, τη ντομάτα, τη ρόκα και μπόλικα Hengstenberg αγγουράκια τουρσί και απολαμβάνουμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
Για το Burger:
 200 κιμά γαλοπούλας
 1 μουστάρδα με σπόρους
 1 αυγό
 αλάτι
  πιπέρι
 πάπρικα γλυκιά
 1 κόκκινο πέστο
 3 καπήρα αλεσμένη
 1 ψωμάκι για burger ολικής άλεσης
 1 ντομάτα σε φέτες
 γραβιέρα Κρήτης
 λίγη ρόκα
 Hengstenberg αγγουράκια τουρσί
Για την σάλτσα:
 2 γιαούρτι
 1 κόκκινο πέστο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.

2

Πλάθουμε τα μπιφτέκια και ψήνουμε στο τηγάνι ή στο φούρνο.

3

Προσθέτουμε τη γραβιέρα από πάνω και αφήνουμε να λιώσει για περίπου 1 λεπτό.

4

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κόκκινο πέστο.

5

Στο ψωμάκι για burger, βάζουμε το γιαούρτι, το μπιφτέκι, τη ντομάτα, τη ρόκα και μπόλικα Hengstenberg αγγουράκια τουρσί και απολαμβάνουμε.

Burger γαλοπούλας με γραβιέρα Κρήτης, γιαούρτι με pesto rosso & Hengstenberg αγγουράκια τουρσί από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 11 times, 1 visits today)