Ζουμερό spicy beef burger με TABASCO® Sriracha Sauce για βραδινό 🍔 Κάπως έτσι η απόλαυση θα χτυπήσει...κόκκινο! 🌶🔥 Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου για να το φτιάξεις κι εσύ! 😉

Ανακατεύουμε τον κιμά σε μπολ μαζί με την μουστάρδα, την ketchup, 1 κ.σ. Tabasco Sriracha Sauce και βάζουμε στο ψυγείο για 5 λεπτά.
Σε δεύτερο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το τυρί κρέμα και το υπόλοιπο Tabasco Sriracha Sauce.
Έπειτα, βάζουμε ένα μέτριο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε τον κιμά και τον απλώνουμε.
Σπάζουμε τον κιμά με το σύρμα και μόλις ψηθεί προσθέτουμε το τυρί τσένταρ.
Ανακατεύουμε με σπάτουλα έτσι ώστε να λιώσει το τυρί με τον κιμά και σβήνουμε τη φωτιά.
Κόβουμε και ζεσταίνουμε το ψωμάκι μας στο τηγάνι.
Απλώνουμε και στα δύο ψωμάκια την σως με τη μαγιονέζα, προσθέτουμε τον κιμά, το αγγουράκι τουρσί κομμένο σε φέτες και το πάνω μέρος του brioche.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ανακατεύουμε τον κιμά σε μπολ μαζί με την μουστάρδα, την ketchup, 1 κ.σ. Tabasco Sriracha Sauce και βάζουμε στο ψυγείο για 5 λεπτά.
Σε δεύτερο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το τυρί κρέμα και το υπόλοιπο Tabasco Sriracha Sauce.
Έπειτα, βάζουμε ένα μέτριο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε τον κιμά και τον απλώνουμε.
Σπάζουμε τον κιμά με το σύρμα και μόλις ψηθεί προσθέτουμε το τυρί τσένταρ.
Ανακατεύουμε με σπάτουλα έτσι ώστε να λιώσει το τυρί με τον κιμά και σβήνουμε τη φωτιά.
Κόβουμε και ζεσταίνουμε το ψωμάκι μας στο τηγάνι.
Απλώνουμε και στα δύο ψωμάκια την σως με τη μαγιονέζα, προσθέτουμε τον κιμά, το αγγουράκι τουρσί κομμένο σε φέτες και το πάνω μέρος του brioche.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!