Οι τελευταίες μέρες του χρόνου κρύβουν εκπλήξεις! 🎄✨ Αυτή η Χριστουγεννιάτικη πίτα με τυρί brie και μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα για γέμιση, θα σε κάνει να...το πιστέψεις 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Μοιράζουμε τη σφολιάτα μας στη μέση, κάθετα.
Σε ενα αντικολλητικό ταψί βάζουμε τη μισή μας σφολιάτα.
Βουτυρώνουμε την σφολιάτα μας, βάζουμε τα μισά μας τυριά, την μαρμελάδα και από πάνω τα υπόλοιπα τυριά.
Βάζουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας, τα καλουπώνουμε όμορφα και χαράζουμε την σφολιάτα μας ομοιόμορφα.
Βουτυρώνουμε και προσθέτουμε με ένα πινέλο τον κρόκο αυγού.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Μοιράζουμε τη σφολιάτα μας στη μέση, κάθετα.
Σε ενα αντικολλητικό ταψί βάζουμε τη μισή μας σφολιάτα.
Βουτυρώνουμε την σφολιάτα μας, βάζουμε τα μισά μας τυριά, την μαρμελάδα και από πάνω τα υπόλοιπα τυριά.
Βάζουμε το άλλο φύλλο σφολιάτας, τα καλουπώνουμε όμορφα και χαράζουμε την σφολιάτα μας ομοιόμορφα.
Βουτυρώνουμε και προσθέτουμε με ένα πινέλο τον κρόκο αυγού.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!