Έχεις χειμωνιάτικες λιγούρες; Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι! Φτιάξε κι εσύ αυτό το crispy καλαμάρι και συνδύασε το με D&L Tartare Sauce! 🍴 Το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σε χορτάσει, αλλά επίσης θα σε εντυπωσιάσει 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Καθαρίζουμε το καλαμάρι μας και το κόβουμε σε χοντρές φέτες μοιράζοντας το κεφάλι στη μέση.
Βάζουμε το λάδι μας να ζεσταθεί για το τηγάνισμα.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τις 2 γαλέτες, τον σκόρδο, τον βασιλικό, το κάρυ και αλατοπιπερώνουμε.
Πανάρουμε το καλαμάρι μας 2 φορές και το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Όταν πάρει όμορφο χρυσαφί χρώμα, το αφαιρούμε από το λάδι σε απορροφητικό χαρτί.
Γαρνίρουμε το καλαμάρι μας με τσίλι και φρέσκο κόλιανδρο.
Σερβίρουμε στο πλάι την σάλτσα D&L Tartare και ένα κομμάτι από το λάιμ.
Ingredients
Directions
Καθαρίζουμε το καλαμάρι μας και το κόβουμε σε χοντρές φέτες μοιράζοντας το κεφάλι στη μέση.
Βάζουμε το λάδι μας να ζεσταθεί για το τηγάνισμα.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τις 2 γαλέτες, τον σκόρδο, τον βασιλικό, το κάρυ και αλατοπιπερώνουμε.
Πανάρουμε το καλαμάρι μας 2 φορές και το τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Όταν πάρει όμορφο χρυσαφί χρώμα, το αφαιρούμε από το λάδι σε απορροφητικό χαρτί.
Γαρνίρουμε το καλαμάρι μας με τσίλι και φρέσκο κόλιανδρο.
Σερβίρουμε στο πλάι την σάλτσα D&L Tartare και ένα κομμάτι από το λάιμ.