Ώρα του γλυκού σημαίνει Crumble με κεράσια και μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι και Μύρτιλο! Μια μόνο δοκιμή και το ερωτεύτηκες! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο, το αλεύρι, την κρυσταλλική ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη. Αναμειγνύουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν ψίχουλα.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κομμένα κεράσια και τη μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Κεράσι. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο ταψί.
Ψήνουμε το crumble μας στον φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 ̊C.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο, το αλεύρι, την κρυσταλλική ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη. Αναμειγνύουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν ψίχουλα.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κομμένα κεράσια και τη μαρμελάδα St. Dalfour Μαύρο Κεράσι. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο ταψί.
Ψήνουμε το crumble μας στον φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 ̊C.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!