Λατρεύεις τον συνδυασμό Μήλου και Κανέλας; 🍏 Η σεφ Αθηνά Λοϊζίδης σου προτείνει Crumble μήλου με μαρμελάδα St.Dalfour Μήλο και Κανέλα για να τον απολαύσεις στο έπακρο 😉

Για το crumble: Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο, το αλεύρι, την κρυσταλλική ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη. Ρυζιάζουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν ψίχουλα.
Για τη γέμιση: Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κομμένα μήλα μας και τις μαρμελάδες. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το μείγμα στη βάση 6 μικρών ταψιών ή σε ένα μεγάλο ταψί.
Ψήνουμε τα crumbles μας στον φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 ̊C.
Σερβίρουμε τα crumbles μας ζεστά με παγωτό ή κρέμα custard και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Για το crumble: Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο, το αλεύρι, την κρυσταλλική ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη. Ρυζιάζουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν ψίχουλα.
Για τη γέμιση: Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα κομμένα μήλα μας και τις μαρμελάδες. Ανακατεύουμε και μεταφέρουμε το μείγμα στη βάση 6 μικρών ταψιών ή σε ένα μεγάλο ταψί.
Ψήνουμε τα crumbles μας στον φούρνο για 30-40 λεπτά στους 180 ̊C.
Σερβίρουμε τα crumbles μας ζεστά με παγωτό ή κρέμα custard και απολαμβάνουμε!