Η εποχή των λαχταριστών burger...έφτασε! 😉 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής φτιάχνει double beef burger με σάλτσα vierge και Hengstenberg τουρσί και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις κι εσύ! 🍔 Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή!

Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και πλάθουμε τα μπιφτέκια μας.
Σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο ψήνουμε τα μπιφτέκια μας. Μόλις ετοιμαστούν, προσθέτουμε το τυρί μας και περιμένουμε μέχρι να λιώσει.
Αφαιρούμε τα μπιφτέκια μας από το τηγάνι, σκουπίζουμε και τοποθετούμε τα ψωμάκια μας να τσιγαριστούν σε ελάχιστο βούτυρο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την vierge μας.
Τέλος, φτιάχνουμε το burger μας! Ξεκινάμε με τα ψωμάκια όπου τοποθετούμε μαγιονέζα, 2 κουταλιές vierge sauce, τα μπιφτέκια μας και από πάνω περισσότερη vierge. Για μια τελική απολαυστική πινελιά διακοσμούμε με Hengstenberg αγγουράκια τουρσί και απολαμβάνουμε.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και πλάθουμε τα μπιφτέκια μας.
Σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο ψήνουμε τα μπιφτέκια μας. Μόλις ετοιμαστούν, προσθέτουμε το τυρί μας και περιμένουμε μέχρι να λιώσει.
Αφαιρούμε τα μπιφτέκια μας από το τηγάνι, σκουπίζουμε και τοποθετούμε τα ψωμάκια μας να τσιγαριστούν σε ελάχιστο βούτυρο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την vierge μας.
Τέλος, φτιάχνουμε το burger μας! Ξεκινάμε με τα ψωμάκια όπου τοποθετούμε μαγιονέζα, 2 κουταλιές vierge sauce, τα μπιφτέκια μας και από πάνω περισσότερη vierge. Για μια τελική απολαυστική πινελιά διακοσμούμε με Hengstenberg αγγουράκια τουρσί και απολαμβάνουμε.