Μια δροσερή σαλάτα με La Molisana Radiatori και φέτα δεν θα μπορούσε να λείπει από το καλοκαιρινό μενού της εβδομάδας σου! 🥗 Αν δεν έχεις ακόμη δοκιμάσει τα νέα La Molisana Radiatori, αυτή η πεντανόστιμη συνταγή από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου είναι η ευκαιρία σου! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 9 λεπτά.
Αδειάζουμε σε τρυπητό και τα παγώνουμε με κρύο νερό (για να σταματήσουμε το ψήσιμο).
Σε μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα ζυμαρικά, το κρεμμύδι, το δυόσμο, τις ελιές, τα cranberry, την πιπεριά και ανακατεύουμε.
Έπειτα, σε μικρό μπολ χτυπάμε με σύρμα το ελαιόλαδο, το χυμό και ξύσμα από το λάιμ, αλατοπιπερώνουμε. Τέλος προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το dressing στη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε, πασπαλίζουμε την φέτα από πάνω και γαρνίρουμε με λίγα φύλλα άνηθου.
Ingredients
Directions
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 9 λεπτά.
Αδειάζουμε σε τρυπητό και τα παγώνουμε με κρύο νερό (για να σταματήσουμε το ψήσιμο).
Σε μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα ζυμαρικά, το κρεμμύδι, το δυόσμο, τις ελιές, τα cranberry, την πιπεριά και ανακατεύουμε.
Έπειτα, σε μικρό μπολ χτυπάμε με σύρμα το ελαιόλαδο, το χυμό και ξύσμα από το λάιμ, αλατοπιπερώνουμε. Τέλος προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το dressing στη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε, πασπαλίζουμε την φέτα από πάνω και γαρνίρουμε με λίγα φύλλα άνηθου.