Το πιο νόστιμο και γρήγορο ορεκτικό είναι γεγονός! 😉 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου δείχνει πως να φτιάξεις φέτα σαγανάκι με σουσάμι, ρόδι και μέλι Τζιβέρτι σε μόλις λίγα λεπτά και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου 🍯 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Απλώνουμε το πρώτο φύλλο σε καθαρό πάγκο εργασίας.
Με πινέλο απλώνουμε βούτυρο σε όλη την επιφάνεια. Ακουμπάμε το δεύτερο φύλλο πάνω στο πρώτο στην ίδια ευθεία.
Προσθέτουμε το ένα κομμάτι φέτα λίγο κάτω απο την μέση του φύλλου, προσθέτουμε δύο κλωναράκια θυμάρι και τυλίγουμε. Στις άκρες προσθέτουμε λίγο βούτυρο έτσι ώστε να μπορεί να κολλήσει.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα φύλλα.
Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, ραντίζουμε με τον υπόλοιπο βούτυρο τις επιφάνειες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
.
Μεταφέρουμε στο πιάτο σερβιρίσματος, προσθέτουμε μπόλικο μέλι και πασπαλίζουμε με σουσάμι και ρόδι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Απλώνουμε το πρώτο φύλλο σε καθαρό πάγκο εργασίας.
Με πινέλο απλώνουμε βούτυρο σε όλη την επιφάνεια. Ακουμπάμε το δεύτερο φύλλο πάνω στο πρώτο στην ίδια ευθεία.
Προσθέτουμε το ένα κομμάτι φέτα λίγο κάτω απο την μέση του φύλλου, προσθέτουμε δύο κλωναράκια θυμάρι και τυλίγουμε. Στις άκρες προσθέτουμε λίγο βούτυρο έτσι ώστε να μπορεί να κολλήσει.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα φύλλα.
Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, ραντίζουμε με τον υπόλοιπο βούτυρο τις επιφάνειες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
.
Μεταφέρουμε στο πιάτο σερβιρίσματος, προσθέτουμε μπόλικο μέλι και πασπαλίζουμε με σουσάμι και ρόδι.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!