Brunch served! Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει ένα λαχταριστό French Toast με Familia Coconut Quinoa Granola και φράουλες για πρωινό, που θα θέλεις σίγουρα να το φτιάχνεις ξανά και ξανά! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα τηγάνι βάζουμε τις φράουλες και την ζάχαρη να λιώσουν.
Στην συνέχεια, προσθέτουμε το κονιάκ, το λεμόνι, την κανέλα και το βασιλικό και αφήνουμε το μείγμα μας να αρωματιστεί και να δέσει.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα, τη βανίλια, τη ζάχαρη, το κονιάκ και βουτάμε στο μείγμα μας το ψωμί.
Έπειτα το μαγειρεύουμε σε τηγάνι με χαμηλή φωτιά και βούτυρο.
Σε μπεν μαρι λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και την κρέμα μας.
Όταν ψηθεί το τοστ μας ξεκινάμε με το στήσιμο του πιάτου.
Ξεκινάμε βάζοντας την μια φέτα ψωμιού, προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα και έπειτα την σάλτσα φράουλας.
Στην συνέχεια προσθέτουμε την δεύτερη φέτα ψωμιού, το μασκαρπόνε, λίγη ακόμη σάλτσα φράουλας, τις φράουλες, το passion fruit, την γκρανόλα και γαρνίρουμε με τον δυόσμο και την υπόλοιπη σοκολάτα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τις φράουλες και την ζάχαρη να λιώσουν.
Στην συνέχεια, προσθέτουμε το κονιάκ, το λεμόνι, την κανέλα και το βασιλικό και αφήνουμε το μείγμα μας να αρωματιστεί και να δέσει.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα, τη βανίλια, τη ζάχαρη, το κονιάκ και βουτάμε στο μείγμα μας το ψωμί.
Έπειτα το μαγειρεύουμε σε τηγάνι με χαμηλή φωτιά και βούτυρο.
Σε μπεν μαρι λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και την κρέμα μας.
Όταν ψηθεί το τοστ μας ξεκινάμε με το στήσιμο του πιάτου.
Ξεκινάμε βάζοντας την μια φέτα ψωμιού, προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα και έπειτα την σάλτσα φράουλας.
Στην συνέχεια προσθέτουμε την δεύτερη φέτα ψωμιού, το μασκαρπόνε, λίγη ακόμη σάλτσα φράουλας, τις φράουλες, το passion fruit, την γκρανόλα και γαρνίρουμε με τον δυόσμο και την υπόλοιπη σοκολάτα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!