Ψάχνεις ακόμη να βρεις το γευστικό highlight του καλοκαιριού σου; Μόλις το βρήκες! Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου και φτιάξε στα γρήγορα δροσιστικό Frozen yogurt bark με φράουλες, μαρμελάδα St.Dalfour Κράνμπερι & Μύρτιλο και μέλι Τζιβέρτι! Δες πιο κάτω τα υλικά!

Σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, το μέλι, τη βανίλια, τον χυμό λεμόνι και την μαρμελάδα.
Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί με λαδόκολλα.
Γαρνίρουμε με τις φρέσκιες φράουλες και τα καρύδια.
Βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
Σπάζουμε σε ακανόνιστα σχήματα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε ένα μέτριο μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, το μέλι, τη βανίλια, τον χυμό λεμόνι και την μαρμελάδα.
Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί με λαδόκολλα.
Γαρνίρουμε με τις φρέσκιες φράουλες και τα καρύδια.
Βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
Σπάζουμε σε ακανόνιστα σχήματα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!