Ο σεφ Γιάννη Γιαγκουλής φτιάχνει τις πιο λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου με TABASCO® Sriracha Sauce, μέλι και σουσάμι που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πιπέρι, το βασιλικό, το μέλι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το σησαμέλαιο, το ξύδι και το TABASCO® Sriracha Sauce.
Σε ένα ταψί βάζουμε τις φτερούγες μας και τις περιχύνουμε με την μαρινάδα.
Καλύπτουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο Sanitas και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και σερβίρουμε.
Πασπαλίζουμε από πάνω το καβουρδισμένο σουσάμι και απολαμβάνουμε.
Ingredients
Directions
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το πιπέρι, το βασιλικό, το μέλι, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το σησαμέλαιο, το ξύδι και το TABASCO® Sriracha Sauce.
Σε ένα ταψί βάζουμε τις φτερούγες μας και τις περιχύνουμε με την μαρινάδα.
Καλύπτουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο Sanitas και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Αφαιρούμε από τον φούρνο και σερβίρουμε.
Πασπαλίζουμε από πάνω το καβουρδισμένο σουσάμι και απολαμβάνουμε.