CategoryDifficultyBeginner

Ακολούθησε τα βήματα του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου για να φτιάξεις την πιο γιορτινή μακαρονάδα εύκολα και γρήγορα! 😉 La Molisana Pappardelle με βοδινό steak και cranberries που θα κάνει τις γιορτινές μέρες σου άκρως απολαυστικές ✨ Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time12 minsCook Time15 minsTotal Time27 mins

ΥΛΙΚΑ
 90 γρ. La Molisana Pappardelle
 120 γρ. βοδινό steak κομμένο σε λεπτές λωρίδες
 1 κ.σ. cranberries dry
  φλ. κρέμα καρύδας
 1 κ.σ. βούτυρο καρύδας
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 ½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
  φλ. παρμεζάνα
 10 φύλλα μαϊντανό
 Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.

2

Βάζουμε ένα μέτριο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο.

3

Μόλις ζεσταθεί καλά προσθέτουμε το βοδινό, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.

4

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα cranberries, την κρέμα καρύδας, την καπνιστή πάπρικα, τα ζυμαρικά μας και λίγο από το νερό τους.

5

Αφήνουμε τα ζυμαρικά να απορροφήσουν την σάλτσα.

6

Τέλος, προσθέτουμε την παρμεζάνα, το βούτυρο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

7

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 90 γρ. La Molisana Pappardelle
 120 γρ. βοδινό steak κομμένο σε λεπτές λωρίδες
 1 κ.σ. cranberries dry
  φλ. κρέμα καρύδας
 1 κ.σ. βούτυρο καρύδας
 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 ½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
  φλ. παρμεζάνα
 10 φύλλα μαϊντανό
 Αλάτι, πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.

2

Βάζουμε ένα μέτριο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο.

3

Μόλις ζεσταθεί καλά προσθέτουμε το βοδινό, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.

4

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα cranberries, την κρέμα καρύδας, την καπνιστή πάπρικα, τα ζυμαρικά μας και λίγο από το νερό τους.

5

Αφήνουμε τα ζυμαρικά να απορροφήσουν την σάλτσα.

6

Τέλος, προσθέτουμε την παρμεζάνα, το βούτυρο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

7

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Γιορτινή μακαρονάδα με La Molisana Pappardelle, βοδινό steak και cranberries από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 334 times, 1 visits today)