Γλυκό Danish με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι φτιαγμένο από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου 🍒🥄 Το βλέπεις και δεν μπορείς να αντισταθείς; Treat yourself right 😉➡️ Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας στον πάγκο και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Διπλώνουμε τις τέσσερις γωνιές προς το κέντρο και πιέζουμε για να ενωθεί η ζύμη.
Έπειτα, σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα το τυρί κρέμα μαζί με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε στην μέση κάθε danish 1 κ.σ. από την κρέμα και από πάνω προσθέτουμε 1 κ.σ. μαρμελάδα.
Μόλις γεμίσουμε όλα τα Danish, χτυπάμε το αυγό και με πινέλο απλώνουμε σε όλη τη ζύμη. Έπειτα πασπαλίζουμε με τη μαύρη ζάχαρη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
Για το γλάσο ανακατεύουμε τα υλικά μας με ένα κουτάλι και μόλις κρυώσουν τα danish τα ραντίζουμε από πάνω.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας στον πάγκο και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Διπλώνουμε τις τέσσερις γωνιές προς το κέντρο και πιέζουμε για να ενωθεί η ζύμη.
Έπειτα, σε ένα μπολ χτυπάμε με σύρμα το τυρί κρέμα μαζί με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε στην μέση κάθε danish 1 κ.σ. από την κρέμα και από πάνω προσθέτουμε 1 κ.σ. μαρμελάδα.
Μόλις γεμίσουμε όλα τα Danish, χτυπάμε το αυγό και με πινέλο απλώνουμε σε όλη τη ζύμη. Έπειτα πασπαλίζουμε με τη μαύρη ζάχαρη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
Για το γλάσο ανακατεύουμε τα υλικά μας με ένα κουτάλι και μόλις κρυώσουν τα danish τα ραντίζουμε από πάνω.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!