CategoryDifficultyBeginner

Επόμενος γευστικός προορισμός: Ιταλία ✈️ ⁠Φτιάξε Gnocchi di patate La Molisana με Napoletana Sauce από Sacla και θα έχεις το εισιτήριο στο τσεπάκι 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields4 Servings
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins

YΛΙΚΑ
 420 γρ. Saclà Napoletana
 1 συσκευασία Gnocchi Di Patate La Molisana
 200 γρ. τυρί μοτσαρέλα
 80 γρ. τυρί παρμεζάνα
 Φρέσκο βασιλικό για γεύση
 Αλάτι για γεύση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους και τρίβουμε την παρμεζάνα.

2

​Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε τη σάλτσα Saclà Napoletana.

3

Μαγειρεύουμε τα νιόκι σε ζεστό αλατισμένο νερό. Μόλις τα νιόκι ανέβουν στην κορυφή είναι η ένδοιξη μας ότι είναι έτοιμα.

4

Σε ένα μικρό ταψί προσθέτουμε λίγη από την σάλτσα στον πάτο. Στραγγίζουμε τα νιόκι και τα βάζουμε στο ταψί. Καλύπτουμε με την υπόλοιπη σάλτσα Saclà Napoletana και τους κύβους μοτσαρέλας ενώ στην συνέχεια πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

5

Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 5 λεπτά.

6

Σερβίρουμε με μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού. Απολαμβάνουμε!

Ingredients

YΛΙΚΑ
 420 γρ. Saclà Napoletana
 1 συσκευασία Gnocchi Di Patate La Molisana
 200 γρ. τυρί μοτσαρέλα
 80 γρ. τυρί παρμεζάνα
 Φρέσκο βασιλικό για γεύση
 Αλάτι για γεύση

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους και τρίβουμε την παρμεζάνα.

2

​Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε τη σάλτσα Saclà Napoletana.

3

Μαγειρεύουμε τα νιόκι σε ζεστό αλατισμένο νερό. Μόλις τα νιόκι ανέβουν στην κορυφή είναι η ένδοιξη μας ότι είναι έτοιμα.

4

Σε ένα μικρό ταψί προσθέτουμε λίγη από την σάλτσα στον πάτο. Στραγγίζουμε τα νιόκι και τα βάζουμε στο ταψί. Καλύπτουμε με την υπόλοιπη σάλτσα Saclà Napoletana και τους κύβους μοτσαρέλας ενώ στην συνέχεια πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.

5

Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για περίπου 5 λεπτά.

6

Σερβίρουμε με μερικά φύλλα φρέσκου βασιλικού. Απολαμβάνουμε!

Gnocchi di patate La Molisana με Napoletana Sauce από Sacla
(Visited 58 times, 1 visits today)