Honeycomb με μέλι Τζιβέρτι 🍯 Το γλυκό που μπορεί εύκολα να ενθουσιάσει μικρούς, αλλά και μεγάλους! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε τη ζάχαρη και το μέλι. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να έχουμε ένα απαλό χρώμα καραμέλας.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας τη μαγειρική σόδα, αφαιρούμε από τη φωτιά και χτυπάμε με σύρμα πολύ καλά. Προσοχή, το μείγμα θα αφρίσει πολύ γρήγορα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ελαφρώς βαθύ ταψί με λαδόκολλα και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Κόβουμε το honeycomb σε κομμάτια, περνάμε το μισό από τη σοκολάτα και γαρνίρουμε με τρουφάκια.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε τη ζάχαρη και το μέλι. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να έχουμε ένα απαλό χρώμα καραμέλας.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας τη μαγειρική σόδα, αφαιρούμε από τη φωτιά και χτυπάμε με σύρμα πολύ καλά. Προσοχή, το μείγμα θα αφρίσει πολύ γρήγορα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ελαφρώς βαθύ ταψί με λαδόκολλα και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Κόβουμε το honeycomb σε κομμάτια, περνάμε το μισό από τη σοκολάτα και γαρνίρουμε με τρουφάκια.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!