Αυστηρά για τολμηρούς: Καυτερές φτερούγες κοτόπουλου + TABASCO® Original Pepper Sauce! Αν αντέχεις, τότε κάνε scroll down για τα υλικά! 😉

Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδυάζουμε όλα τα συστατικά για τη σάλτσα και αφού την ολοκληρώσουμε, την αφήνουμε στην άκρη ή στο ψυγείο.
Αμέσως μετά, σε ένα μικρό μπολ, συνδυάζουμε τα ξηρά υλικά για να φτιάξουμε το μείγμα μπαχαρικών και το αφήνουμε και αυτό στην άκρη.
Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και 10 σταγόνες σάλτσας TABASCO® και έπειτα βάζουμε στο μπολ τις φτερούγες κοτόπουλου.
Πασπαλίζουμε τις φτερούγες με το μείγμα μπαχαρικών και βάζουμε τις φτερούγες σε μια πλαστική σακούλα ή διάφανη θήκη με φερμουάρ! Την σφραγίζουμε και την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Αφού έχουν περάσει οι 4 ώρες, ψήνουμε τις φτερούγες κοτόπουλου στη σχάρα σε μέτρια-υψηλή φωτιά έως ότου το κρέας να μην είναι πλέον ροζ, περίπου για 18 λεπτά. Φροντίζουμε να τα γυρίζουμε κάθε λίγα λεπτά.
Αφαιρούμε τις φτερούγες κοτόπουλου από τη σχάρα και τις βάζουμε σε ένα καθαρό μπολ.
Προσθέτουμε ακόμα 10 σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce και τα κρεμμύδια, μέχρι οι φτερούγες κοτόπουλου να επικαλυφθούν ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε τις φτερούγες κοτόπουλου μαζί με τη σάλτσα. Και είμαστε έτοιμοι!
Ingredients
Directions
Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδυάζουμε όλα τα συστατικά για τη σάλτσα και αφού την ολοκληρώσουμε, την αφήνουμε στην άκρη ή στο ψυγείο.
Αμέσως μετά, σε ένα μικρό μπολ, συνδυάζουμε τα ξηρά υλικά για να φτιάξουμε το μείγμα μπαχαρικών και το αφήνουμε και αυτό στην άκρη.
Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και 10 σταγόνες σάλτσας TABASCO® και έπειτα βάζουμε στο μπολ τις φτερούγες κοτόπουλου.
Πασπαλίζουμε τις φτερούγες με το μείγμα μπαχαρικών και βάζουμε τις φτερούγες σε μια πλαστική σακούλα ή διάφανη θήκη με φερμουάρ! Την σφραγίζουμε και την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
Αφού έχουν περάσει οι 4 ώρες, ψήνουμε τις φτερούγες κοτόπουλου στη σχάρα σε μέτρια-υψηλή φωτιά έως ότου το κρέας να μην είναι πλέον ροζ, περίπου για 18 λεπτά. Φροντίζουμε να τα γυρίζουμε κάθε λίγα λεπτά.
Αφαιρούμε τις φτερούγες κοτόπουλου από τη σχάρα και τις βάζουμε σε ένα καθαρό μπολ.
Προσθέτουμε ακόμα 10 σταγόνες TABASCO® Original Red Sauce και τα κρεμμύδια, μέχρι οι φτερούγες κοτόπουλου να επικαλυφθούν ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε τις φτερούγες κοτόπουλου μαζί με τη σάλτσα. Και είμαστε έτοιμοι!