Κοτόπουλο στο φούρνο + TABASCO® Sriracha Sauce = Το double trouble που θα αγαπήσεις! 😉❤🌶 Δεν μπορείς να περιμένεις; Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το tabasco, τη ρίγανη, το θυμάρι, την καπνιστή πάπρικα, τη μουστάρδα και το μηλόξυδο.
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το προσθέτουμε στο μπολ με το γιαούρτι. Το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες.
Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Κόβουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι σε μέτριες λωρίδες και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε τη φωτιά.
Απλώνουμε το κοτόπουλο σε ταψί και προσθέτουμε την πιπεριά με το κρεμμύδι.
Κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα, τις προσθέτουμε στο ταψί και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για ακόμα 30 λεπτά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το tabasco, τη ρίγανη, το θυμάρι, την καπνιστή πάπρικα, τη μουστάρδα και το μηλόξυδο.
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το προσθέτουμε στο μπολ με το γιαούρτι. Το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες.
Σε μέτριο τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Κόβουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι σε μέτριες λωρίδες και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σβήνουμε τη φωτιά.
Απλώνουμε το κοτόπουλο σε ταψί και προσθέτουμε την πιπεριά με το κρεμμύδι.
Κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα, τις προσθέτουμε στο ταψί και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για ακόμα 30 λεπτά.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!