Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής μπαίνει στην κουζίνα του Food Stories και φτιάχνει κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια και Sacla Vegan White Sauce 🍴 Ένας συνδυασμός όνειρο που σίγουρα θα σε εκπλήξει ευχάριστα 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σ’ ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε.
Έπειτα, σε καυτό νερό, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας για μόλις 1 λεπτό.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη γέμιση στα κοχύλια και τα βάζουμε σε ένα ταψί.
Από πάνω προσθέτουμε την σάλτσα μας και τα ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά στους 160 βαθμούς Κελσίου σκεπασμένα. Έπειτα τα αφήνουμε να ψηθούν και για 10 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Σ’ ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε.
Έπειτα, σε καυτό νερό, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας για μόλις 1 λεπτό.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη γέμιση στα κοχύλια και τα βάζουμε σε ένα ταψί.
Από πάνω προσθέτουμε την σάλτσα μας και τα ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά στους 160 βαθμούς Κελσίου σκεπασμένα. Έπειτα τα αφήνουμε να ψηθούν και για 10 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο και σερβίρουμε.