ΚατηγορίαΔυσκολίαBeginner

Ένα πιάτο pasta δεν είναι πια αμαρτία! Αυτή η συνταγή με Fusilli Integrali La Molisana, κολοκύθι και τυρί παρμεζάνα θα σε κάνει να το απολαύσεις χωρίς τύψεις! Πως; Μάθε περισσότερα πιο κάτω! 😉

Σερβίρει3 Μερίδες
Προετοιμασία10 λεπτάΨήσιμο15 λεπτάΣυνολικός25 λεπτά

ΥΛΙΚΑ
 300 γρ. μακαρόνια Fusilli Integrali La Molisana
 1 κ.σ. GAEA έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 150 γρ. μπέικον κομμένο
 Φρέσκο βασιλικό
 80 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
 6 κολοκυθάκια
 Αλάτι
 Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε τα μακαρόνια Fusilli Integrali La Molisana σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε και κρατάμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού περίπου (220ml) από το νερό.

2

Αμέσως μετά καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με ένα ειδικό εργαλείο.

3

Στη συνέχεια, κόβουμε το μπέικον σε κύβους. Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι το σωτάρουμε, μέχρι να πάρει χρώμα.

4

Προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι τα κολοκυθάκια και το ελαιόλαδο. Τα σωτάρουμε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πάρουν χρώμα.

5

Όταν τα κολοκυθάκια πάρουν ρόδινο χρώμα, ρίχνουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και τα ανάκατεύουμε. Προσθέτουμε και τα φύλλα βασιλικού.

6

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό απο τα μακαρόνια που κρατήσαμε, με την παρμεζάνα. Προσθέτουμε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουμε γρήγορα και κυκλικά.

7

Ρίχνουμε το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αφήνουμε τα μακαρόνια μας για 5 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά και τα σερβίρουμε ζεστά πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί παρμεζάνα.

 

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 300 γρ. μακαρόνια Fusilli Integrali La Molisana
 1 κ.σ. GAEA έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
 150 γρ. μπέικον κομμένο
 Φρέσκο βασιλικό
 80 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
 6 κολοκυθάκια
 Αλάτι
 Πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Βράζουμε τα μακαρόνια Fusilli Integrali La Molisana σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε και κρατάμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού περίπου (220ml) από το νερό.

2

Αμέσως μετά καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με ένα ειδικό εργαλείο.

3

Στη συνέχεια, κόβουμε το μπέικον σε κύβους. Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι το σωτάρουμε, μέχρι να πάρει χρώμα.

4

Προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι τα κολοκυθάκια και το ελαιόλαδο. Τα σωτάρουμε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πάρουν χρώμα.

5

Όταν τα κολοκυθάκια πάρουν ρόδινο χρώμα, ρίχνουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και τα ανάκατεύουμε. Προσθέτουμε και τα φύλλα βασιλικού.

6

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό απο τα μακαρόνια που κρατήσαμε, με την παρμεζάνα. Προσθέτουμε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουμε γρήγορα και κυκλικά.

7

Ρίχνουμε το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αφήνουμε τα μακαρόνια μας για 5 λεπτά μέχρι να δέσουν τα υλικά και τα σερβίρουμε ζεστά πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί παρμεζάνα.

Μακαρονάδα με La Molisana Fusilli Integrali, κολοκύθι και τυρί παρμεζάνα
(Visited 131 times, 1 visits today)