Για σένα που είσαι pasta lover, αυτή η αυθεντική Ιταλική συνταγή έχει έρθει κατευθείαν από τη Σικελία, με ένα και μόνο σκοπό! Να σε συναρπάσει! 😉 Δες πιο κάτω τα υλικά!

Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας. Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για για 8 λεπτά μέχρι να γίνουν Aldente.
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρά κυβάκια, τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τα ντοματίνια στη μέση.
Σε ένα μέτριο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Μόλις πάρει μια βράση, προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τις μελιτζάνες και τις πιπεριές. Αλατοπιπερώνουμε.
Σοτάρουμε τα λαχανικά μας μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα, προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα πιέζουμε για να βγάλουν τον χυμό τους.
Όταν περάσουν 8 λεπτά προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας μαζί με λίγο από τον ζωμό τους και ανακατεύουμε.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε το πέστο, το βούτυρο και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Tέλος, ρίχνουμε τον βασιλικό και τη μοτσαρέλα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας. Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για για 8 λεπτά μέχρι να γίνουν Aldente.
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρά κυβάκια, τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τα ντοματίνια στη μέση.
Σε ένα μέτριο τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Μόλις πάρει μια βράση, προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τις μελιτζάνες και τις πιπεριές. Αλατοπιπερώνουμε.
Σοτάρουμε τα λαχανικά μας μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα, προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα πιέζουμε για να βγάλουν τον χυμό τους.
Όταν περάσουν 8 λεπτά προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας μαζί με λίγο από τον ζωμό τους και ανακατεύουμε.
Αμέσως μετά, προσθέτουμε το πέστο, το βούτυρο και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
Tέλος, ρίχνουμε τον βασιλικό και τη μοτσαρέλα.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!