Είσαι pasta lover; 🍝 Ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου σου προτείνει μια ξεχωριστή μακαρονάδα με La Molisana Fettuccine Integrali, κάστανα και κρεμώδη σάλτσα κρασιού που θα απογειώσει το γιορτινό τραπέζι σου ✨😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε αλάτι. Μόλις φτάσει σε θερμοκρασία βρασμού ψήνουμε τα ζυμαρικά μας για 8 λεπτά.
Παράλληλα ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε μέτριο τηγάνι με ελαιόλαδο, φασκόμηλο, αλάτι και πιπέρι μέχρι να μαλακώσει (4 λεπτά).
Κόβουμε τα κάστανα, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 2 λεπτά.
Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να έχουμε την μισή ποσότητα κρασί.
Σιγά-σιγά ρίχνουμε το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε.
Μόλις δέσει η σάλτσα μας προσθέτουμε την κρέμα και τα ζυμαρικά.
Δυναμώνουμε τη φωτιά και όταν τα ζυμαρικά μας απορροφήσουν την σάλτσα προσθέτουμε το cottage cheese, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Ingredients
Directions
Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε αλάτι. Μόλις φτάσει σε θερμοκρασία βρασμού ψήνουμε τα ζυμαρικά μας για 8 λεπτά.
Παράλληλα ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε μέτριο τηγάνι με ελαιόλαδο, φασκόμηλο, αλάτι και πιπέρι μέχρι να μαλακώσει (4 λεπτά).
Κόβουμε τα κάστανα, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 2 λεπτά.
Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να έχουμε την μισή ποσότητα κρασί.
Σιγά-σιγά ρίχνουμε το βούτυρο σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε.
Μόλις δέσει η σάλτσα μας προσθέτουμε την κρέμα και τα ζυμαρικά.
Δυναμώνουμε τη φωτιά και όταν τα ζυμαρικά μας απορροφήσουν την σάλτσα προσθέτουμε το cottage cheese, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.