Υγιεινό γεύμα Vs. Συγκλονιστική γεύση; Αυτό το πιάτο με Fusilli ολικής άλεσης La Molisana, συνδυάζει και τα δυο! Δες πιο κάτω τα υλικά της συνταγής και απόλαυσε το χωρίς τύψεις! 😉

Καθαρίζουμε τα φύλλα βασιλικού πλένοντας και στεγνώνοντάς τα απαλά ενώ στη συνέχεια τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τη τριμμένη παρμεζάνα, το τυρί Pecorino, το σκόρδο και τους σπόρους κουκουναριού.
Τα χτυπάμε στο μπλέντερ για λίγα δευτερόλεπτα, προσθέτουμε 50 ml ελαιόλαδο, μια πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε ξανά μέχρι να γίνει ομοιογενής η σάλτσα.
Στη συνέχεια, μαγειρεύουμε τα Fusilli Integrali La Molisana σε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό.
Έπειτα, αδειάζουμε τις ντομάτες για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό, στραγγίζουμε και ξεφλουδίζουμε. Τις κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε σε λωρίδες.
Αμέσως μετά, σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις λωρίδες ντομάτας.
Αφού τα ζυμαρικά μας έχουν ψηθεί Aldente, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε απευθείας στο τηγάνι με τις ντομάτες, προσθέτουμε το πέστο και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος, βάζουμε τα ζυμαρικά μας σε ένα πιάτο, πασπαλίζουμε με τυρί Stracciatella και βασιλικό!
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Καθαρίζουμε τα φύλλα βασιλικού πλένοντας και στεγνώνοντάς τα απαλά ενώ στη συνέχεια τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τη τριμμένη παρμεζάνα, το τυρί Pecorino, το σκόρδο και τους σπόρους κουκουναριού.
Τα χτυπάμε στο μπλέντερ για λίγα δευτερόλεπτα, προσθέτουμε 50 ml ελαιόλαδο, μια πρέζα αλάτι και ανακατεύουμε ξανά μέχρι να γίνει ομοιογενής η σάλτσα.
Στη συνέχεια, μαγειρεύουμε τα Fusilli Integrali La Molisana σε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό.
Έπειτα, αδειάζουμε τις ντομάτες για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό, στραγγίζουμε και ξεφλουδίζουμε. Τις κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε σε λωρίδες.
Αμέσως μετά, σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις λωρίδες ντομάτας.
Αφού τα ζυμαρικά μας έχουν ψηθεί Aldente, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε απευθείας στο τηγάνι με τις ντομάτες, προσθέτουμε το πέστο και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος, βάζουμε τα ζυμαρικά μας σε ένα πιάτο, πασπαλίζουμε με τυρί Stracciatella και βασιλικό!
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!