CategoryDifficultyBeginner

Γρήγορο, εύκολο και με ποιότητα που αγγίζει κορυφή! 😉 Αυτό το πιάτο με La Molisana Fusilli Tricolore σε κρεμώδη σάλτσα από την σεφ Αθηνά Λοϊζίδης θα γίνει το αγαπημένο σου! Δες πιο κάτω τα υλικά για να το φτιάξεις!

Yields6 Servings
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins

ΥΛΙΚΑ
 500 γρ. μακαρόνια Fusilli τρικολόρε La Molisana
 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
 ½ κ.γ. σκόρδο λιωμένο
 200 γρ. κρέμα γάλακτος
 150 γρ. τυρί κρέμα
 150 γρ. γάλα
 50 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
 20 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
 1 ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
 Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα.

2

Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Έπειτα, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

3

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το γάλα και μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέτουμε την παρμεζάνα, τον μαϊντανό και την ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε.

4

Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα ζυμαρικών, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

5

Όταν τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 500 γρ. μακαρόνια Fusilli τρικολόρε La Molisana
 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
 ½ κ.γ. σκόρδο λιωμένο
 200 γρ. κρέμα γάλακτος
 150 γρ. τυρί κρέμα
 150 γρ. γάλα
 50 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα
 20 γρ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
 1 ντομάτα, κομμένη σε μικρά κυβάκια
 Αλάτι και πιπέρι

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα.

2

Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Έπειτα, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

3

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το γάλα και μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέτουμε την παρμεζάνα, τον μαϊντανό και την ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε.

4

Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα ζυμαρικών, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

5

Όταν τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα.

6

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

La Molisana Fusilli Tricolore σε κρεμώδη σάλτσα από την σεφ Αθηνά Λοϊζίδης
(Visited 229 times, 1 visits today)