La Molisana Penne Rigate Classique με μπρόκολο, αμύγδαλα και λεμόνι 🍝 Μια διαφορετική και πανεύκολη συνταγή που θα σε κάνει να θες η περίοδος της νηστείας να κρατήσει...λίγο περισσότερο 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins

ΥΛΙΚΑ
 150 γρ. La Molisana Penne Rigate
 50 γρ. μπρόκολο
 20 γρ. αμύγδαλο φιλέ
 Χυμό και ξύσμα από 1/2 λεμόνι
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε αλατισμένο νερό.

2

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπρόκολο και τα αμύγδαλα φιλέ.

3

Έπειτα, προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά μας με λίγο από τον ζωμό τους.

4

Όταν δέσει η σάλτσα βάζουμε το ξύσμα και τον χυμό από λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε.

5

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 150 γρ. La Molisana Penne Rigate
 50 γρ. μπρόκολο
 20 γρ. αμύγδαλο φιλέ
 Χυμό και ξύσμα από 1/2 λεμόνι
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Ελαιόλαδο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε αλατισμένο νερό.

2

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπρόκολο και τα αμύγδαλα φιλέ.

3

Έπειτα, προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά μας με λίγο από τον ζωμό τους.

4

Όταν δέσει η σάλτσα βάζουμε το ξύσμα και τον χυμό από λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε.

5

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

La Molisana Penne Rigate Classique με μπρόκολο, αμύγδαλα και λεμόνι από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 50 times, 1 visits today)