La Molisana Penne Rigate Classique με μπρόκολο, αμύγδαλα και λεμόνι 🍝 Μια διαφορετική και πανεύκολη συνταγή που θα σε κάνει να θες η περίοδος της νηστείας να κρατήσει...λίγο περισσότερο 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Σερβίρει1 Μερίδα
Προετοιμασία10 λεπτάΨήσιμο20 λεπτάΣυνολικός30 λεπτά

ΥΛΙΚΑ
 150 γρ. La Molisana Penne Rigate
 50 γρ. μπρόκολο
 20 γρ. αμύγδαλο φιλέ
 Χυμό και ξύσμα από 1/2 λεμόνι
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε αλατισμένο νερό.

2

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπρόκολο και τα αμύγδαλα φιλέ.

3

Έπειτα, προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά μας με λίγο από τον ζωμό τους.

4

Όταν δέσει η σάλτσα βάζουμε το ξύσμα και τον χυμό από λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε.

5

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 150 γρ. La Molisana Penne Rigate
 50 γρ. μπρόκολο
 20 γρ. αμύγδαλο φιλέ
 Χυμό και ξύσμα από 1/2 λεμόνι
 Αλάτι
 Πιπέρι
 Ελαιόλαδο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), σε αλατισμένο νερό.

2

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπρόκολο και τα αμύγδαλα φιλέ.

3

Έπειτα, προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά μας με λίγο από τον ζωμό τους.

4

Όταν δέσει η σάλτσα βάζουμε το ξύσμα και τον χυμό από λεμόνι και αλατοπιπερώνουμε.

5

Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

La Molisana Penne Rigate Classique με μπρόκολο, αμύγδαλα και λεμόνι από τον σεφ Γιάννη Γιαγκουλή
(Visited 65 times, 1 visits today)