ΝΕΑ La Molisana Rigatoni 🍝 Ο σεφ Γιάννης Γιαγκουλής σου προτείνει pasta Amatriciana για να τα δοκιμάσεις και να παθιαστείς 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε αλατισμένο νερό.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το μπέικον και στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Προσθέτουμε στο τηγάνι την ντομάτα και τα μακαρόνια La Molisana Rigatoni με λίγο νερό και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.
Σερβίρουμε και προσθέτουμε από πάνω το μπέικον!
Ingredients
Directions
Ξεκινάμε μαγειρεύοντας τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε αλατισμένο νερό.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το μπέικον και στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Προσθέτουμε στο τηγάνι την ντομάτα και τα μακαρόνια La Molisana Rigatoni με λίγο νερό και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Προσθέτουμε το μαϊντανό, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.
Σερβίρουμε και προσθέτουμε από πάνω το μπέικον!