Και Vegan και Bolognaise 😉 Αυτή η λαχταριστή μακαρονάδα ολικής άλεσης με La Molisana Spaghetti Integrali και σάλτσα Sacla Vegan Bolognaise θα σε κάνει να ενθουσιαστείς! Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Ζεσταίνουμε νερό σε μια μέτρια κατσαρόλα.
Μόλις το νερό φτάσει σε θερμοκρασία βρασμού, προσθέτουμε μπόλικο αλάτι και μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας για 8 λεπτά.
Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι και σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε την σάλτσα bolognaise και λίγο νερό από την κατσαρόλα των ζυμαρικών.
Μόλις έχουμε το επιθυμητό, aldente ψήσιμο στα ζυμαρικά μας, τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με την σάλτσα και δυναμώνουμε την φωτιά έτσι ώστε τα ζυμαρικά να ξεκινήσουν να απορροφούν την σάλτσα.
Στο τηγάνι θα προσθέσουμε το βούτυρο, τον μαϊντανό, το τυρί και θα τα ανακατέψουμε όλα μαζί.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ζεσταίνουμε νερό σε μια μέτρια κατσαρόλα.
Μόλις το νερό φτάσει σε θερμοκρασία βρασμού, προσθέτουμε μπόλικο αλάτι και μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά μας για 8 λεπτά.
Παράλληλα, σε ένα μεγάλο τηγάνι και σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε την σάλτσα bolognaise και λίγο νερό από την κατσαρόλα των ζυμαρικών.
Μόλις έχουμε το επιθυμητό, aldente ψήσιμο στα ζυμαρικά μας, τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με την σάλτσα και δυναμώνουμε την φωτιά έτσι ώστε τα ζυμαρικά να ξεκινήσουν να απορροφούν την σάλτσα.
Στο τηγάνι θα προσθέσουμε το βούτυρο, τον μαϊντανό, το τυρί και θα τα ανακατέψουμε όλα μαζί.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!