Για σένα που αυτές τις γιορτές προσέχεις την διατροφή σου, αυτή η μακαρονάδα με La Molisana Farfalle Rigate Integrali και πράσινη σάλτσα από την σεφ Αθηνά Λοϊζίδης θα γίνει η top επιλογή σου! 😉🎄✨ Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Ξεκινάμε μαγειρεύοντας πρώτα τα ζυμαρικά. Βάζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει και μαγειρεύουμε ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου.
Εν τω μεταξύ, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μπούκοβο για 1-2 λεπτά.
Στο πολυμίξερ ρίχνουμε το περιεχόμενο του τηγανιού με τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και χτυπάμε. Προσθέτουμε λίγο νερό ζυμαρικών, αν χρειαστεί, για να γίνει πιο ρευστή η σάλτσα μας.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά κρατώντας πίσω λίγο νερό σε περίπτωση που θα το χρειαστούμε.
Βάζουμε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατεύουμε προσθέτοντας ακόμα λίγο νερό ζυμαρικών.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Ingredients
Directions
Ξεκινάμε μαγειρεύοντας πρώτα τα ζυμαρικά. Βάζουμε τα ζυμαρικά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που κοχλάζει και μαγειρεύουμε ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου.
Εν τω μεταξύ, τοποθετούμε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μπούκοβο για 1-2 λεπτά.
Στο πολυμίξερ ρίχνουμε το περιεχόμενο του τηγανιού με τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και χτυπάμε. Προσθέτουμε λίγο νερό ζυμαρικών, αν χρειαστεί, για να γίνει πιο ρευστή η σάλτσα μας.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά κρατώντας πίσω λίγο νερό σε περίπτωση που θα το χρειαστούμε.
Βάζουμε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά στο τηγάνι και ανακατεύουμε προσθέτοντας ακόμα λίγο νερό ζυμαρικών.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!