CategoryDifficultyBeginner

Αναζητάς τρόπους να δροσιστείς; 🍹 Αυτή η παγωμένη λεμονάδα με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου θα γίνει ο καλοκαιρινός σου εθισμός! 😉 Δες πιο κάτω τη συνταγή!

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time15 minsTotal Time20 mins

ΥΛΙΚΑ
 100 γρ. χυμό λεμόνι
 100 γρ. ζάχαρη
 40 γρ. νερό
 3 κ.γ. μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι
 5 φύλλα δυόσμο
 Βατόμουρα
 Σόδα
 Πάγο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη μας με νερό μέχρι να δημιουργηθεί σιρόπι (περίπου 5 λεπτά) και έπειτα αφήνουμε να κρυώσει.

2

Στην συνέχεια, ανακατεύουμε μέσα στο κρύο σιρόπι τον χυμό λεμόνι.

3

Σε ψιλό ποτήρι προσθέτουμε το σιρόπι λεμονιού ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, 1 κ.γ μαρμελάδα, τον δυόσμο, τον πάγο και τη σόδα.

4

Ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε.

Ingredients

ΥΛΙΚΑ
 100 γρ. χυμό λεμόνι
 100 γρ. ζάχαρη
 40 γρ. νερό
 3 κ.γ. μαρμελάδα St. Dalfour Βατόμουρο & Ρόδι
 5 φύλλα δυόσμο
 Βατόμουρα
 Σόδα
 Πάγο

Directions

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη μας με νερό μέχρι να δημιουργηθεί σιρόπι (περίπου 5 λεπτά) και έπειτα αφήνουμε να κρυώσει.

2

Στην συνέχεια, ανακατεύουμε μέσα στο κρύο σιρόπι τον χυμό λεμόνι.

3

Σε ψιλό ποτήρι προσθέτουμε το σιρόπι λεμονιού ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, 1 κ.γ μαρμελάδα, τον δυόσμο, τον πάγο και τη σόδα.

4

Ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε.

Λεμονάδα με μαρμελάδα St.Dalfour Βατόμουρο και Ρόδι από τον σεφ Θεόδωρο Ελευθερίου
(Visited 305 times, 1 visits today)